Mirëse Vini në faqen tonë zyrtare ECCAT sh.p.k

Rreth Kompanise

ECCAT lindi si nje studio mjedisore ne Tirane.

Kompania ofron sherbimin e konsulences dhe analiza kiike fizike dhe bakterologjike ne mjedise, me kompani te medha dhe te mesme ne Shqiperi, duke perdorur meodat zyrtare laboratorike. Laboratori i ECCAT  eshte laborator i akredituar

  Brochure  

 

Faktorët Mjedisor

Më në fund, faktorët e mjedisit po bëhen gjithnjë e më të rëndësishëm në ditët e sotme. Për të treguar një përgjegjësi ekologjike, kompanitë duhet të vlerësojnë dhe zvogëlojnë dëmin e tyre ekologjik. Përmes materialeve të rralla të papërpunuara dhe rritjes së ndotjes, një menaxhim miqësor ndaj mjedisit bëhet gjithnjë e më shumë në qendër të vëmendjes nga interesi publik. Rrjedhimisht, produktet ose teknologjitë eko-miqësore mund të nënkuptojnë edhe një avantazh konkurrues.

Faktorët Social

Faktorët social merren me çështjet sociale në lidhje me vlerat, idetë, mendimet dhe kulturën e pjesëmarrësve të tregut. Pjesëmarrësit e tregut mund të jenë punonjës, konsumatorë ose prodhues. Kompania duhet të ndjekë ndryshimin e vlerës së pjesëmarrësve të tregut dhe të përshtatë strategjitë e saj. Në ditët e sotme, një ndryshim i vëmendjes në lidhje me mbrojtjen e mjedisit është në lëvizje.

Faktorët politikë dhe ligjorë

Faktorët politikë dhe ligjorë këtu konsiderohen si njësi. Ekzistojnë korniza ligjore të cilat mund të jenë të detyrueshme për rajonet, kombet ose mbi baza ndërkombëtare. Një ekonomi e tregut social me të drejta për bashkërendim, rregulla për patentat, investimet e kompanisë dhe mbrojtja e mjedisit janë karakteristikat kryesore për një sistem politik të qëndrueshëm.

Keni nevoj per me shume informacion?

Shërbimet Tona

Analizat e Terrenit

ECCAT ka inxhinierë të kualifikuar dhe pajisje moderne të aftë për të kryer marrjen e mostrave dhe analizën e një sasi të madhe të mostrave.

Analizat e Mbetjeve

Çdo aktivitet prodhues duhet të përfshijë menaxhimin e mbeturinave që prodhon. Menaxhimi i mbetjeve duhet të zhvillohet në mënyrë që të përcaktojë procedurat korrekte për mbarëvajtjen dhe asgjësimin e tyre.

Analizat e Zhurmave

Aktivitetet kryesore në këtë drejtim përfshijnë analizën e ambientale (mjedisin e jashtëm) afat-gjatë, të vazhdueshme, zhurma në mjediset e punës, matjet microclimate etj…

Analizat e Emetimeve

Legjislacioni aktual parashikon që çdo objekt që prodhon emisione në atmosferë të jetë paraprakisht i autorizuar nga autoritetet dhe emetimet të jenë në përputhje me vlerat kufi.

TË PUNOSH ME NE

Eksperiencë

Ne kemi përvojë të gjatë në kryerjen e analizave mjedisore për projektet dhe programet komplekse, përgatitjen e dokumentacionit ligjor dhe mbështetjen e përpjekjeve për komunikim publik.

Teknologji e avancuar

Ne përmirësojmë dhe përdorim metodat apo teknologjitë më të avancuara në Laboratorin ECCAT

Staf ekselent

Në ECCAT, ne e ndajmë suksesin e kompanisë me të gjithë punonjësit, duke kultivuar një kulturë të përkushtimit ndaj njëri-tjetrit dhe bashkëpunimit fluid.

Gama e shërbimeve

ECCAT ofron nje mbeshtetje te vlefshme teknike-shkencore per profesionistet qe operojne ne fushen e konsulences specifike: kimike, biologjike, mjediseve te punes, gjeologji, eksperte te legjislacionit mjedisor etj…

100% Saktësi

Ne jemi të njohur në nivel kombëtar për përgatitjen e dokumentacionit në kualitetit dhe saktësi të lartë si dhe për shërbimin e suportit/konsulencës.

5 ARSYE KRYESORE PSE TË ZGJEDHËSH ECCAT sh.p.k

Ne kemi përvojë të gjatë në kryerjen e analizave mjedisore për projektet dhe programet komplekse, përgatitjen e dokumentacionit ligjor dhe mbështetjen e përpjekjeve për komunikim publik.
Ne përmirësojmë dhe përdorim metodat apo teknologjitë më të avancuara në Laboratorin ECCAT
Në ECCAT, ne e ndajmë suksesin e kompanisë me të gjithë punonjësit, duke kultivuar një kulturë të përkushtimit ndaj njëri-tjetrit dhe bashkëpunimit fluid.
ECCAT ofron nje mbeshtetje te vlefshme teknike-shkencore per profesionistet qe operojne ne fushen e konsulences specifike: kimike, biologjike, mjediseve te punes, gjeologji, eksperte te legjislacionit mjedisor etj…
Ne jemi të njohur në nivel kombëtar për përgatitjen e dokumentacionit në kualitetit dhe saktësi të lartë si dhe për shërbimin e suportit/konsulencës.

Klientet tanë

Disa nga kompanitë që na kane besuar ne sherbimet tona.

CERTIFIKIMET

Pse duhet te zgjidhni ECCAT

Qendrim Konkurues

Plotësoni mungesën në përvojën tuaj duke punësuar profesionistë, kështu që ju mund të përqëndroheni në biznesin tuaj kryesor.

ekip i përkushtuar dhe i talentuar

Stafi i ECCAT ka përvojë dhe njohuri të avancuar të legjislacionit mjedisor që e bën atë të rëndësishme për problemet e klientëve. Ne dëshirojmë të jemi një kompani me të cilën njerëzit janë krenarë të punojnë me, besimin e klientëve dhe komuniteteve ku ne shërbejmë.

Avantazhet teknologjike

Teknologjia po evolon çdo ditë. Ju mund të keni akses në perspektiva të reja në mbarë botën, dhe të ndesheni me risitë.

0
Projekte te perfunduara

Cfarë thonë klientët

Pasi bisedova me kaq shumë konsulentë mjedisorë, mua mu be qejfi që punova me një firmë që vlerësoi renditjen e pasurive të mia në një mënyrë kaq të drejtë përpara dhe të kuptueshme. Gatishmëria juaj për të dëgjuar dhe punuar me dy klientë të vështirë ishte një përfitim i vërtetë për mua.

Na ndiqni ne rrjetet sociale

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP