Analiza e ushqimeve

OIP

Ushqimet:

Fusha më e re në të cilën operon laboratori ECCAT SHPK është analiza e ushqimeve, e cila përfshin një gamë të gjerë të parametrave mikrobiologjike dhe fiziko-kimike.
Matricet ushqimore që analizohen kryesisht janë:

-Vaj ;

-Mjaltë;

-Qumështi dhe nënproduket e e tij;

-Vere dhe alkoolet e distiluara; -Birre;

-Veze;

-Akullore;

-Ëmbëlsira ;

-Miell dhe prodhime të drithit (makarona, grurë,misër,bukë etj.);

-Peshk;

-Mish dhe nënproduktet e tij;

-Kafe;

-Molusqe dhe prodhime deti;

-Fruta – perime;

-Kripa;

– Lëngje frutash.

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP