Teknologjia

ECCAT është i pajisur me pajisje dhe infrastrukturë moderne.

Pulsar Nova Model 45

Ne perputhje me standartet e mjedisit, shendetit dhe sigurise: IEC 61672-1: 2002, ISO 1996-2: 2007 / S SH EN ISO 9612: 2009

Pajisja llogarit ekspozimin ndaj nivelit te tingullit per 1 ore, 2 ore, 3 ore, 4 ore, 5 ore, 6 ore, 7 ore, 8 ore.               Lxy, Lxy Max, Lxy Min, Lxeq, LCPeak, LZPeak, LAPeak, LCeq-LAeq, LxE, LAeqT                                                                                Graph of short LAeq, LCPeak

BRAVO M Plus Ambient sampler

Ajo  mundeson kontrollin e vijueshem te mostrave te pluhurit dhe gazit deri ne 24 mostra.

Pajisja eshte ne perputhje me standartet nderkombetare: EN 12341; EN 14907; DM 60; US EPA 40 CFR part 50, ISO/CD 16362 (For determination PAHs)

Spectrophotometer photoLab 7600 UV0-VIS

Pajisja sheben per analizimin e nje game vertete te gjere te elementeve ne uje dhe mostrave te ujit !!!

ECHO PM Ambient Air samplers

Eccat disponon 3 paisje te ECHO PM Ambient Air samplers per mostrimin e PM10 dhe  SPM ne ambient.

Pajisja eshte ne perputhje me standartet nderkombetare: EN 12341; EN 14907; DM 60; US EPA 40 CFR part 50, ISO/CD 16362 (For determination PAHs)

Pajisja mund te mostroje 168 ore ne menyre te pavarur!!!

Minimate Pro6 (Advanced Vibration, Overpressure and Sound Monitor)

Pajisje monitoruese e pershtatshem per:

 • Shume pika monitorimi
 • Monitorim te larget – Auto Call Home TM
 • Analizen e tingullit
 • Analizat e pingullit prane dhe larg
 • Mori perdorimesh
 • Aktivitetin e ndertimit
 • Aktivitetin thyes
 • Monitorimin strukturor
 • Monitorimin nenujor
 • Transportim te sigurte

Constant Flow Sampler QB1

QB1 është zhvilluar për të kënaqur punën e përditshme të teknikëve; është e lehtë për t’u përdorur, e thyer dhe e besueshme falë mbrojtjeve të integruara për grimcat dhe lëngjet, të cilat janë përgjegjësitë kryesore për dëmtimet e pompës dhe njehsorit të gazit të thatë.

Aerocet 531s

Aerocet 531S është një bateri me funksion të plotë, plotësisht të lëvizshëm, i baterisë, monitor masiv dore ose banak grimcash. Kjo njësi siguron numërime të grimcave ose matje në masë të PM si vlera të regjistruara të të dhënave të ruajtura, të dhëna në rrjet në kohë reale ose rezultate të shtypura.

T-VOC 103

Pajisje monitoruese e pershtatshem per:

 • Shume pika monitorimi
 • Monitorim te larget – Auto Call Home TM
 • Analizen e tingullit
 • Analizat e pingullit prane dhe larg
 • Mori perdorimesh
 • Aktivitetin e ndertimit
 • Aktivitetin thyes
 • Monitorimin strukturor
 • Monitorimin nenujor
 • Transportim te sigurte

Absorberi atomik novAA 400P

Absorberi atomik novAA 400P eshte nje spektrometer kompakt I pajisur me atomizues te flakes dhe begraund deuteriumi korrigjues, per percaktimin e metaleve gjurme ne mostra uji, toke dhe ajri, per qellime te analizave rutine dhe kerkimore. Absorberi atomik me flake perdoret per percaktimin e elementeve gjurme ne nje interval perqendrimi nga mg∕l ne µg∕l. Absorbimi I elementit nga rrezatimi I llampes katodike matet ne gjendjen baze te atomeve. Pra, sinjali I absorbimit te matur jep perqendrimin e elementit perkates ne mostren e analizuar. NovAA 400P operon me tipet e meposhtme te flakave˸ 1. Flaka acetilen-ajer (perdoret per shumicen e elementeve) 2. Flaka acetilen-oksid diazoti ( perdoret per elemente te cilet atomizohen me veshtiresi) Elementet te cilet percaktohen me absorber atomik jane˸ Ca, Mg, K, Na, Al, Cd, As, Cu, Cr, Mn, Co, Ni, Zn, Vn, Pb etj

Automatic Isokinetic Sampler ST5

ST5 është mostra izokinetike e gjeneratës tjetër, e zhvilluar për të qenë efikase, e thyer, e saktë dhe miqësore për përdoruesit. Shoqëruesi perfekt për testuesit e pirgut.

ST5 përfshin të gjithë sensorët matës, brenda strukturës së tij të fortë duke e bërë atë një pajisje të vetme praktike që duhet të merret në pirg dhe zvogëlon nevojën e mirëmbajtjes.

Gjendje e saktë izokinetike, rrjedhja e marrjes së mostrave kontrollohet drejtpërdrejt me një matës të rrjedhës së masës e cila lejon korrigjimin më të shpejtë dhe kanë shpejtësinë e rrjedhës që hyn në hundë asimptotike në shpejtësinë e gazit të pirgut.

Testo 435

Kompleti i provës së mikroklimave CO2, Fluksi, Lagështia, hPa, LUX i Dritës, Temperatura, etj

Instantel Vibro monitoring

Monitor i Avancuar, Vibrimi, Mbipesha dhe Monitorimi i Tingullit

Monitorimi i shpërthimit për pajtueshmërinë

Monitorimi me shumë pika
Monitorimi në distancë – AutoT HomeTM
Analiza e shpërthimeve
Analiza e shpërthimit të afërt dhe Farfield
Drejtimi i grumbullit
Aktiviteti ndërtimor
Aktiviteti i prishjes
Monitorimi strukturor
Monitorimi nënujor

Transport i rëndë

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP